Backup og Gjennoppretting

Vi setter opp sikkerhetskopiering av ditt system eller dine filer. Mange arbeider med filene lagret kun et sted, eller med filer som er speilet, slik at hvis man sletter filen ved et uhell, så er den borte. Mange vet ikke at de arbeider usikkert, før uhellet er ute.

Sikkerhetskopiene kan gå til en ekstern disk, tape-stasjon, en server, annen datamaskin, nettverksdisk, on-line lagringstjeneste, eller vår egen Vestfoldsky. Dette gjør vi med backup-programvare, Windows sitt eget backupsystem, eller vi lager vår egen bacuprutine via script, som skaper en fleksibel backupløsning med minimale kostnader. Dersom uhellet har vært ute, fortvil ikke. Vi har programvare og utstyr for å gjenopprette tapte data, så det er godt mulig vi kan hjelpe deg allikevel. Kontakt Vestfold IT – Din it-mann!

Vi forhandler backupløsninger fra KeepItSafe® Det betyr at vi også kan levere de beste backupløsningene til skyen, hvor du kan sikkerhetskopiere alt fra en bestemt fil eller database, til å sette opp et speilbilde av Hele serveren, eller serverparken din. Løsningen bruker et profesjonelt program, som installeres på maskinen, og hver dag, eller til bestemt tid, laster opp alle endringer som er gjort i ditt system.

KeepItSafe® Online Backup
Bransjens sikreste, mest skalerbare og brukervennlige online backup og behovsbetinget gjenopprettingstjeneste. Eneste globale backup i skyen som er helhetlig styrt og overvåket hele døgnet.

KeepItSafe® Disaster Recovery Server
Neste generasjon Disaster Recovery løsning for bedrifter – sikrer dine verdier. Norges eneste totale recovery løsning. Reduserer nedetid til er minimum ved større havarier og full stopp på datasystemene.

KeepItSafe® Cloud Backup Server
Neste generasjon hybrid backup-tjeneste fra KeepItSafe® er en alt-i-ett løsning som ivaretar hele selskapets backup-behov.

KeepItSafe® Filecloud
FileCloud er den enkleste og sikreste måten å dele, synkronisere og håndtere filer på, fra alle datamaskiner og mobile enheter.

KeepItSafe® Cloud2Cloud
Cloud2cloud er en ny løsning med sikkerhetskopiering og datasikring med apper i skyen, som Microsoft Office 365, Salesforce og Google Apps.

Spør oss om backup i dag!

Eller ring oss!

ING_19047_01067

ISS_4960_00450

 

 

KISLogo

KIS datasenter symbol


Hos Vestfold IT er du sikker på å alltid treffe "IT-Folk" med nødvendig kunnskap og erfaring til å alltid kunne løse dine IT-utfordringer.