Backup og Gjenoppretting

Vi setter opp sikkerhetskopiering av ditt system eller dine filer. Mange arbeider med filene lagret kun et sted, eller med filer som er speilet, slik at hvis man sletter filen ved et uhell, så er den borte. Mange vet ikke at de arbeider usikkert, før uhellet er ute.

Sikkerhetskopiene kan gå til en ekstern disk, tape-stasjon, en server, annen datamaskin, nettverksdisk, on-line lagringstjeneste, eller vår egen Vestfoldsky. Dette gjør vi med backup-programvare, Windows sitt eget backupsystem, eller vi lager vår egen bacuprutine via script, som skaper en fleksibel backupløsning med minimale kostnader. Dersom uhellet har vært ute, fortvil ikke. Vi har programvare og utstyr for å gjenopprette tapte data, så det er godt mulig vi kan hjelpe deg allikevel. Kontakt Vestfold IT – Din it-mann!

Vi forhandler backupløsninger fra Cove Data Protection (tidl. Solar Winds) Det betyr at vi også kan levere de beste backupløsningene til skyen, hvor du kan sikkerhetskopiere alt fra en bestemt fil eller database, til å sette opp et speilbilde av hele serveren eller serverparken din. Løsningen bruker en klient som installeres på maskinen, og som til en bestemt tid sørger for at alle endringer som er gjort i ditt system blir lastet opp i skyen.

Spør oss om backup i dag!

Eller ring oss!

ISS_4960_00450

 


Hos Vestfold IT er du sikker på å alltid treffe "IT-Folk" med nødvendig kunnskap og erfaring til å alltid kunne løse dine IT-utfordringer.