Cloud hosting

Hvis du trenger en server, men ikke ønsker å ha serveren stående hos deg, kan vi plassere den i skyen. Det er ikke noe problem. Vi leverer forskjellige løsninger.

En av dem er i Vestfoldskyen. Vår egen serverløsning. Her kan vi sette opp en virtuell server som løser dine behov. Den kan skaleres slik at den passer til tjenestene som kjører på den.

Vestfoldskyen består av tre serverlokasjoner. Vår hovedlokasjon er beskyttet fysisk av video-overvåking, alarmsystemer som benytter seg av ultrasonisk lyd og infrarødt lys. Strømforsyningen er beskyttet av to separate UPS-systemer som hver er koblet til hver sin strømadapter i hver eneste server eller boks inne på lokasjonen. Foran UPS-systemene står det helautomatisk nødstrømsaggregat som vil forsyne systemene med nødvendig strøm ved lengre strømbrudd. Foran Nødstrøm-aggregatet, står det en egen høyspent-trafo fra Skagerak energi, inne på huset.

Miljøet inne på hovedlokasjonen til Vestfoldskyen er også beskyttet av dobbelt sett med kjøling, hvor hvert anlegg alene kan holde <20 grader inne på lokasjonen. Dersom alt dette skulle feile, og temperaturen skulle bevege seg utenfor idealsonen, vil systemet varsle over GSM nettet. Dersom GSM nettet i området også er nede, vil eget radiosamband ta over oppgaven med å varsle om uønsket temperaturendring på lokasjonen.

cloud hosting

ikon-vestfoldskyen

Kontakt oss, så ser vi på hva du trenger for å jobbe effektivt og riktig!

Spør oss om server, program eller datahosting!

Eller ring oss!


Hos Vestfold IT er du sikker på å alltid treffe "IT-Folk" med nødvendig kunnskap og erfaring til å alltid kunne løse dine IT-utfordringer.