Office 365 og skyløsninger

De fleste små og mellomstore bedrifter trenger ikke å kjøre egne servere, som kan være både dyrt og omfattende. Vi leverer selvfølgelig også produktene innenfor Microsoft Online, som gjør at du kan jobbe med Exchange-løsning for din bedrift, uten at dette koster skjorta. Du kan også få siste versjon av Microsoft Office og vi setter det opp slik at du kan jobbe med filene dine hvor du vil, og setter opp slik at dere kan jobbe med felles dokumenter i delte mapper. Dersom du ikke har tilgang til datamaskinene din, kan du logge på nett, og jobbe med filene dine og e-posten din online. Du trenger ikke engang ha en datamaskin med Microsoft Office installert for å gjøre dette. Skysystemer er lett hvis det er satt opp riktig! Ta kontakt, så setter vi opp dette for deg!

Du kan kontakte oss for å få hjelp til å bestille akkurat de produktene du trenger, eller du kan registrere bestilling direkte nedenfor. Prisene er pr. bruker pr måned.

cloud hosting
Microsoft Office 365 Business Essentials

Passer best for bedrifter som trenger profesjonell e-post (50GB) og andre bedriftstjenester. Office-programmer kun online.

Microsoft Office 365 Business

Passer best for bedrifter som trenger lokale Office-programmer pluss fillagring og -deling i skyen. Profesjonell e-post er ikke inkludert.

Microsoft Office 365 Business Premium

Passer best for bedrifter som trenger profesjonell e-post (50GB), Lokale Office-programmer og andre bedriftstjenester.

Microsoft Exchange Online Plan 1

Passer best for bedrifter som kun trenger en sikker og pålitelig e-posttjeneste for bedrifter. Uten Office-programmer.

Office 365 Bestillingsskjema

Her kan du enkelt bestille de mest vanlige Office 365-produktene. Etter vi har gått igjennom bestillingen, sender vi deg en kontrakt til signering og avtaler tid for installasjon og oppsett. Etablering på kr. 990,- tilkommer.
  • Pris: Kr 48,70 Antall:
  • Pris: Kr 100,80 Antall:
  • Pris: Kr 120,00 Antall:
  • Pris: Kr 40,00 Antall:
  • Kr 0,00
    Totalt per mnd
Hos Vestfold IT er du sikker på å alltid treffe "IT-Folk" med nødvendig kunnskap og erfaring til å alltid kunne løse dine IT-utfordringer.