Virus og knust skjerm

Har uhellet vært ute? Dersom du har fått virus, og ikke vil slette alle data og innstillinger, du har fått knust skjerm eller harddisken har gått i stykker, kan vi kanskje hjelpe deg.

Vi har også folk med fagbrev innen serviceelektronikk. Dette gjør at vi besitter større kompetanse enn mange på dette, og kan hjelpe deg med å reparere din datamaskin, telefon eller ditt nettbrett med den reservedelen du ønsker. Her kan man velge alt fra de dyre delene, til billige reservedeler fra nettet, slik at vi reparerer produktet slik du ønsker.

knust skjerm

Gjenopprette tapte data

Vi har utstyr og programvare for å gjenopprette tapte data fra harddisker fra bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner og eksterne harddisker, slik at vi som regel kan gjenopprette data fra disse. Det kan selvfølgelig også være skade som er så stor at vi ikke kan gjenopprette dataene, men da kan vi bistå med å sende produktet videre, dersom det er viktige data som må gjenopprettes.

 

reparasjon av laptop

Virus

Har du fått virus eller uønsket programvare som har tatt over datamaskinen din, har vi lang erfaring med gjenoppretting av slike systemer uten å slette alle data, eller gjenopprette datamaskinen til den modusen den var når den var ny. Det betyr at vi kan løse problemet og bevare dine filer og innstillinger dersom det er behov for det. Ta kontakt med oss i dag, så ser vi på hva skaden dreier seg om, og finner løsningen på problemet.

Spør oss!

Eller ring oss!

 

Bilde av en datamaskin med piratflagg.

 

 


Hos Vestfold IT er du sikker på å alltid treffe "IT-Folk" med nødvendig kunnskap og erfaring til å alltid kunne løse dine IT-utfordringer.