Servere og Lagring

Få kontroll på serveren før den ryker. Det er viktig at serveren din er oppdatert, og at backupen fungerer. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å kontrollere at dette fungerer, slik at man kan gjenopprette dataene hvis uhellet skulle være ute.

Vi har fulgt med utviklingen helt fra Windows NT3.51 og frem til i dag. Vi setter opp Active Directory, policy-styrte prosesser, lokale fildeligssystemer, replikering, SQL, Microsoft Exchange, Webservere, DNS, Script, DFS, Overvåkingsystemer, Brannvegg og router systemer, og mye mer.

Vi har mange kunder som kjører egne servere med alt fra kamerasystemer, e-post systemer, Citrix systemer, økonomisystemer, kassesystemer, lagring-systemer, backupsystemer med mer. Vi hjelper deg med å sette opp og drifte de systemene du trenger for å jobbe effektivt og korrekt.

Dersom du ikke ønsker å kjøre serveren lokalt, kan vi sette serveren i vår serverpark, slik at den står trygt plassert med redundant kjøling, redundant UPS-strøm og nødstrømsaggregat. Dette kan vi sette opp med VPN-tilkobling, slik at det blir tilsvarende til å ha serveren plassert lokalt hos deg. Du kan også sikkerhetskopiere dine data til våre servere, slik at du også har en sikkerhetskopi som sendes ut av huset. Vi tilbyr også overvåking av din server, slik at dine tjenester og funksjoner er enda sikrere.

Spør oss om din server!

Eller ring oss!


Hos Vestfold IT er du sikker på å alltid treffe "IT-Folk" med nødvendig kunnskap og erfaring til å alltid kunne løse dine IT-utfordringer.