Smartere IT-innkjøp

Når du skal investere i nytt datautstyr eller nye datasystemer er det viktig å velge riktig. Å velge feil datamaskin, eller feil programvare kan skape problemer ved at du får maskinvare som lett går i stykker, som ikke jobber så raskt som det burde, eller at man bruker mye tid på programmer som ikke er optimale for din bedrift. Vi har lang erfaring med mange slags systemer, og mye slags datautstyr. Det er ofte de samme tingene som virker for alle, og de samme tingene som ikke virker.

Bruk pengene riktig.

Det er viktig at man bruker pengene på det utstyret som har potensiale til å fungere raskt og lenge, slik at man ikke plutselig ender opp med en datamaskin i plastikk med bra spill-grafikk, når man skal jobbe på et kontor, og trenger en datamaskin som tåler at man tar den med seg hver dag. Det hjelper også lite med dataprogrammer i fine farger med flotte knapper, hvis ikke programmet gjør den jobben det skal brukes til.
Datamaskiner og programvare behøver ikke å være dyrt, bare man velger riktig.
Vi hjelper deg med å velge riktig utstyr og riktig programvare, slik at du og dine ansatte kan jobbe effektivt og spare tid.

ill-losninger

Spør oss om it-innkjøp!

Eller ring oss!


Hos Vestfold IT er du sikker på å alltid treffe "IT-Folk" med nødvendig kunnskap og erfaring til å alltid kunne løse dine IT-utfordringer.